Universell Kosmisk Healing

Universell Kosmisk Healing är en kanaliserad healing som kan läka dig på alla plan. Fysiskt, psykiskt och andligt.
Du får även tillgång till hjärtats kraft, att ge med hjärtat och sprida ljuset.

Universell Kosmisk Healing ger en djup avslappning, stämmer dig i en ny frekvens och kan ge dig läkande på många olika plan. Healingen fortsätter även efter sessionen.
Healingen kommer via mina händer men det är inte jag som bestämmer vad som sker. Jag är bara en kanal som healingen strömmar igenom till dig.
Var förväntansfull och öppen på vad som händer i din kropp. Om du har tur kommer healingen precis som du förväntat, har du ännu mer tur kommer healingen i en form som du inte alls har förväntat dig, men som bestäms av Universum att vara det perfekta för just dig.
Det rekommenderas att du får 1-3 täta healingsessioner, helst inom en vecka. Har du kvardröjande problem kan du ta ytterligare någon session.

Det är en hands-off-healing – jag jobbar alltså ovanför din kropp utan beröring.
Där stärker jag ditt energifält, som när det är läkt och starkt, startar självläkningen.
Det går lika bra att ge på distans som att komma till mig i Alunda.
Jag ger även djur-healing på distans.
Under healingen är alla tre lika viktiga – källan- jag som katalysator – du som kund.
Vi jobbar tillsammans för att du ska få maximal healing.
Har du tur får du healing för precis det du önskat.
Har du ännu mera tur får du healing för något som du inte tänkt på men som helar hela dig som människa.

VIKTIGT – jag vill inte veta i förväg vad du har för problem, då jag då omedvetet försöker styra healingen

Distanshealing:

Om du inte kan komma till mig kan du få distanshealing. Jag erbjuder en session på 30 min. Du ska helst ligga ner (du kan sitta om du har problem med att ligga ner) och blunda och bara registrera vad som händer. Vad som än sker, låt det ske! Viktigt att du har det lugnt omkring dig!

Jag erbjuder även djurhealing på distans, jag vill då att du är hos djuret och observerar. Det kan vara såväl stora som små djur, har ofta gett både till hästar, hundar, katter och smådjur.

PRISER:

Universell Kosmisk Healing på plats i Alunda – 30 min healing och samtal efter – 500 kr

Universell Kosmisk Healing på distans – samtal 15 min före och 30 min healing – 400 kr

Djurhealing på distans – 300 kr

Universell Kosmisk Healing – DNA-återkopplingen – 1333 kr
Innefattar 2 sessioner med 35-40 minuters healing och samtal efter. Dessa sessioner ges 2 dagar med minst en dag emellan, högst 3 dygn.
Ingår även en kort snabbutbildning hur du kan heala dig själv, dina närmaste och dina djur.
Kan endast ges på plats.

Universell Kosmisk Healing DNA-Återkoppling

Om du efter att ha fått 1-3 healingsessioner känner att du skulle vilja ha en DNA-återkoppling
bokar vi in 2 tillfällen med 1 timme vardera med minst en natt och högst 72 timmar emellan. DNA-återkopplingen stämmer in dig på en ny frekvens och gör att du når en högre nivå i livet. Den ställer in dig på din livsväg. Denna gör du en gång i livet!
Min egen Reconnection (föregångare till DNA-återkopplingen) upplevde jag som en ”nära-döden-upplevelse”. Det var en underbar upplevelse då det kändes som jag lämnade kroppen, och flög iväg upp i universum.
Där mötte jag bland annat musikens mästare.
När jag gjorde min 2:a Reconnection på en kund fick jag småblödningar i handen – det bevisar att det även händer något fysiskt. 

Vår kropp var tidigare länkat via meridianerna—akupunkturlinjer/punkter med det rutnät som omsluter planeterna och korsar varandra på kraftplatser som pyramiderna, Machu Picchu m.fl.
Detta nät skulle ursprungligen fortsätta ut och förena oss med ett större nät och hela universum.

DNA-återkopplingen ger ”nya” axiatonala linjer som sammanlänkar oss på en mer kraftfull och utvecklande nivå än någonsin tidigare. Dessa linjer är en del av ett tidlöst nätverk av intelligens, ett parallell-dimensionellt system som drar till sig basenergi för den mänskliga kroppens förnyelsefunktioner.


Våra kroppar innehåller dessa linjer även om de bara är små rester av vad de en gång var, fortsätter dessa linjer att fungera som vår förbindelselänk till universum: en kanal som underlättar vår kommunikation av energi, ljus och information mellan stort och litet, makrokosmos och mikrokosmos, universum och mänskligheten. Mänskligheten blev med tiden avskuren från dessa linjer och vi förlorade vår medfödda länk till universum. 


Universell Kosmisk Healing fick jag till mig efter att ha jobbat nästan 8 år som Reconnective Healer.
Jag vill ge med hjärtat och tyckte att alla som behöver ska ha råd med healing. Jag sänkte då priserna rejält och gjorde om healingen och DNA-återkopplingen.

Jag utbildade mig 2008 till Reconnective healer av Eric Pearl, och året efter gjorde jag en certifiering.
Var på väg att utbilda mig som lärare inom detta.
Men så kom fler och fler direktiv från USA om priser och att vi måste gå om våra utbildningar, vilket inte kändes rätt.
Det handlade för mycket om pengar.
Priserna sattes i dollar och Euro, vilket gjorde att människor inte hade råd med healing då valutakurserna varierade så mycket.

Jag började då kanalisera ned en ny healingform som fick namnet Universell Kosmisk Healing.
Jag satte ned priserna rejält (drygt 2000 kr) och för en DNA-återkoppling blev det nu ett fast pris på 1333 kr.
Så viktigt att alla ska ha råd med healing.
Vill ge med hjärtat och inte för att bli rik.
Har haft över tusen nöjda kunder.

Universell Kosmisk Healing DNA-återkopplingen

Vad är skillnaden mellan Universell
Kosmisk Healing och DNA-återkoppling?

Vid healing är det som vi öppnar fönstret på glänt och vid DNA-återkoppling är det som att ta bort hela fönstret med fönsterkarmarna.
DNA-återkoppling gör du en gång i livet

Vad mina kunder säger:

Distanshealingkunder:

”Vad du än gör – sluta inte med det.
Mitt liv har radikalt förändrats. Tack”

”Jag har fått många olika typer av healing,
men inget var som det här.
En mycket stark och fantastisk upplevelse.”


 Healing-kunder:

”Jag kände mig ett med jordens puls. En resa genom alla skikt från jorden till rymden och tillbaka. Kände närvaro av många hjälpare som jobbade i kroppen”

”Det är svårt att riktigt uttrycka den otroliga lätthet och glädje som jag känner efter tre behandlingar. Efter mer än 16 år av sk. ”kronisk” värk i ben, armar, rygg och mage med endast lindring av symptom som ordinarie behandling, började alternativen tryta för den traditionella grenen av vården”

DNA-återkopplings-kunder:

”Tack för en omvälvande själslig resa till världar jag inte visste fanns med klara budskap i bilder, ord och känsla. Att få lämna kroppen och bäras av ljuset  för att bli ”den man är ämnad att vara ”känns ofattbart – en resa jag har inom mig och som jag kan återuppleva i vardagen”

”Det känns som att jag har gjort mitt livs bästa investering i det här med den nya energifrekvensen som jag har låtit bosätta sig i mig. Kanske att det inte alls är för dyrt när man tänker efter. Vad är några tusen kronor att gnälla över när jag känner verkan av vad det ger mig.”

Jag ger även workshop och utbildningar i Universell Kosmisk Healing.
Snart kommer även webutbildning.
Vid intresse – hör av er på info@livsstigen.se, eller telefon 0702-668799.
Det kommer snart en sida om utbildningarna

Om ni är flera som vill ha Universell Kosmisk Healing och/eller DNA-återkoppling, kan jag komma till er.
Hör av er med en förfrågan.