Publicerad den Lämna en kommentar

Hösterbjudanden

På grund av mammas dödsfall och begravning kom jag aldrig iväg på mässan i Strömsbergs bruk.
Men jag erbjuder er nu 2 st mässerbjudanden.

Först alla ljus – köp 5 och betala för 4. Skriv rabattkod – 5 för 4 – så dras rabatten av.
Du får då 5 ljus för 100 kr – länk till ljusen https://livsstigen.se/produkt-kategori/utforsaljning/ljus-ljusstakar/
Räcker så långt lagret räcker

Under v 45 och 46, ger jag 100 kr rabatt på all healing som kompensation för de veckor jag varit tvungen att hålla stängt pga. mammas bortgång.

Du bokar tid via Clinicbuddy (är det ingen tid som passar hör av er) https://ww1.clinicbuddy.com/patients/view_available_bookings.php?clinic=2453&style=default&terapeut=1

Betala er behandling genom att lägga er healing i varukorgen – skriv – Healing 100 – vid rabattkoden så dras rabatten direkt.
https://livsstigen.se/universell-kosmisk-healing/
(om ni har bokat en healing via besök kan ni betala via kort, swish eller kontant vid besöket)

Varmt välkomna

Här vill jag vidarebefordra ett meddelande:

Meddelande från Rådet för de 13 mormödrarna från Ursprungsbefolkningar:

”När du rör dig genom dessa föränderliga tider … var snäll mot dig själv och vara vänlig mot varandra. Du är i början av något nytt. Du lär dig ett nytt sätt att vara. Du kommer att upptäcka att du arbetar mindre i de yang-lägen som du är van vid. (Yang är kraft, aktivitet, påslag, stress, högt tempo etc).

Du kommer att sluta arbeta så hårt för att komma från punkt A till punkt B, som du gjorde tidigare. Istället kommer du att spendera mer tid på att uppleva dig själv i stort och din plats i den stor helheten.

Istället för att resa till ett mål där ute, reser du djupare in i dig själv. Din mammas mormor visste hur man skulle göra detta. Dina förfäder från för länge sedan visste hur man göra detta. De visste om den stora kraften i den Feminina principen (yin) … och eftersom du bär på deras DNA i din kropp, är denna visdom och detta sätt att vara i dig.

Lyssna på den kallelsen. Följ den inre rösten… Bjud in dina förfäder i detta, mötet med det inre. När yang-vanorna och de redan degenererade institutionerna på vår planet börjar förfalla, slå upp din blick. En vind rör om allt. Känn solens strålar på dina vingar.”

Lämna ett svar